Email: dora.prangadzhiyska@gmail.com | Тел: 0888 331 173

Изкуството да обичам 9 февруари – 11 февруари

Изкуството да обичам 9 февруари – 11 февруари

Тридневен уъркшоп, в който ще търсим отговори на въпросите Какво за мен е любовта? Какво е да обичам и да позволя да бъда обичан? Умението да обичам себе си и другите, природата, по-голямото от мен. Посланията на родителите ми за това какво е любовта и начинът по който ги интерпретирам днес. Любов Ерос и любов Агапе. Любов и сексуалност.

Инстинктът на тялото е да иска да приеме любовта и да изпита радостта и хармонията, която тя носи. Страхът, обаче е най-голямата преграда пред това и когато той доминира ние не допускаме любовта. Защо страхът е толкова определящ? Защото любовта предполага уязвимост – да се отворим, да се отдадем за да може тя да влезе в нас. Това отдаване, обаче зависи от това как нашето тяло е възприемало любовта още от самото ни идване на тази земя. Как сме възприели любовта от нашите родители. Ако е свързана със страх, то този страх винаги ще бъде пречка за изграждане на здрави отношения. Единственият начин е той да бъде осъзнат и интегриран в нас. И това да позволим на любовта да влезе, да се разгърне, да я преживеем и да й се наслаждаваме.

В работилницата ще използваме методите на психотелесната терапия, дишане, телести практики, работа със сянката и анализ.

Вечерите са структурирани така, че през забавленията отново да се акцентира върху протичащите процеси по лек и заобикалящ съпротивите начин.

Водещи: Орлин Баев и Дора Прангаджийска

Тел. за въпроси и записване:
0897 338717 – Ренета Ангелова
0895 492955 – Дора Прангаджийска

Цена на целия уъркшоп: 300 лв. /единично настаняване се доплаща 20 лв./

Очакваме ви, за да сътворяваме любов!

Skills needed:
Categories:
Workshops

Related projects

Top