Email: dora.prangadzhiyska@gmail.com | Тел: 0888 331 173

Преходите в живота ни

Преходите в живота ни

Животът ни е поредица от фази, събития, промени. Промени във възрастта, начина на живот, взаимоотношенията, в тялото… Променяме се дори в моментите, когато вдишваме, а след това издишваме.

Според Левинсън не са важни толкова основните периоди, колкото преходите между тях. Успешното преминаване през една фаза, независимо от какво естество е, паузата и преходът в следваща определят качеството на новата фаза. Нерядко настъпват нови етапи, а ние влизаме в тях стремглаво и по старому. Така например, ощетени от детството пристъпваме в зрелостта с предозиран инфантилизъм, който затруднява решенията и поведението на зрялата част в нас. Понякога страховете и представата за новото пречат на раздялата със старото и оставаме твърде дълго в него, само защото е познато, макар и да не е съвсем удовлетворително.

В този уъркшоп ще акцентираме върху преминаването от едното в другото, върху паузите, интервалите между промените. Ще се опитаме да разберем кое пречи и кое ни помага в преходите. Защото между всеки наши две дейности има интервал и точно в него можем да осъзнаем дълбоката същина на всичко.

В работилницата ще използваме методите на психотелесната терапия, дишане, телесни практики, работа със сянката и анализ.

Водещи: Орлин Баев и Дора Прангаджийска

Тел. за въпроси и записване:
0897 338717 – Ренета Ангелова
0895 492955 – Дора Прангаджийска

Цена за целия уъркшоп:
320 лв. за записване до 25.10.18 г.
360 лв. за записване след 25.10.18 г.
Единично настаняване – 400 лв.

Повече за работилниците като формат на психотерапевтична работа и средство за личностно развитие може да откриете на сайтовете ни

http://orlinbaev.blogspot.com/p/blog-page_27.html

https://doraprangadzhiyska.com/workshops/

Skills needed:
Categories:
Workshops

Related projects

Top