Email: dora.prangadzhiyska@gmail.com | Тел: 0888 331 173

Себепознание

Себепознание

Едно вълнуващо приключение, в полите на троянския балкан. В тишината на кристално чистия планински въздух, можеш да се потопиш в най-ценното от най-ценните преживявания на тази земя – познаването на себе си.

Уъркшопът ще се случи в хотел „Дива“, в село „Чифлик“:
https://www.youtube.com/watch?v=43Xmbrrza7E

През преживелищните методи на психотерапията, ще изплуват въпросите: Кой съм аз, каква е целта на живота ми, от какво ме е страх при общуването с другите, кои са онези базисни програми в мен, които спират радостта в живота ми, обичам ли се и доверявам ли се на себе си, за да се доверя и на другите и спокойно и разкрито да ги допусна до себе си, мога ли да бъда лидер на себе си, за да бъда лидер и на другите, какво именно искам от себе си и живота си и какво да правя, за да го постигна, имам ли смелостта да пусна харизмата и чара да протичат с все по-голям дебит през съзнанието ми… ?!

Семинарът е моделиран така, че да преживееш отговорите не толкова и не само интелектуално, а зад ума, директно през интуицията и тялото си.
Водещи: Орлин Баев и Дора Прангаджийска

Орлин за себе си: Аз съм начинаещ! Начинаещ, защото така се радвам на всяка глътка въздух, благодаря на всяка хапка храна, стъпка, усещане и ежедневност, превърнала се в чудо! Начинаещ, слаб и обикновен, защото тогава съзнавам, че имам всичко и цялата Вселена е част от мен и аз от нея! Когато съм начинаещ, мога да си позволя да не разбирам – точно тогава разбирането на Мъдростта има шанс да проникне в душата ми! Защото бидейки начинаещ мога да бъда непривързан, свободен и летящ на крилете на вдъхновението си, умеещ да захвърлям товара на знанията и напредналостта – собствената и тази на който и да е.
Това съм аз, Орлин – вечен начинаещ!

Орлин за Дора: Дора е като бисер, трупал силата на брилянтната си опитност през годините на нелека житейска преживелищност. Перла, която вече осъзнава, че е бижу и може много да направи, за да превърне и твоите страдания в сформиращо диаманта на духа ти налягане. Дора е като бяла лястовичка всред хиляди черни птички – носи в себе си онова вдъхновение, което прониква в най-дълбоките ти психични пластове и те кара с пълно доверие да отвориш и най-скритите кътчета на душата си. Дора е човек, който доверил се на детето в себе си, знае как да помогне и на твоето вътрешно дете да си повярва. Жена, която знае какво иска и как да го постигне, с лекота – така, както кара и твоето призвание да изкристализира ясно в съзнанието ти!
……………………

Добре си дошъл, добри човеко!

Skills needed:
Categories:
Workshops

Related projects

Top